Nieuws

Dromen-Durven-Doen

Dromen-Durven-Doen, hoe ga je van je droom de werkelijkheid maken? 

💥 Dromen

Net als jij, heeft Mentalcoach.nl ook een doel. Wij zien dat veel millennials een betere kwaliteit van leven willen – en kunnen- hebben.
Alles is begonnen met een droom om millennials, zoals jij, te helpen bij hun zoektocht naar geluk en een betere kwaliteit van leven.
Om ons heen zien wij dat veel eind twintigers en dertigers in hun dagelijks leven worstelen met het vinden van de juiste balans. De één is opzoek naar de juiste balans tussen werk- en privéleven, terwijl de ander steeds vaker denkt, is dit nou wel wat ik wil in het leven?

💥 Durven

Een tijd geleden hebben wij de stap durven nemen, om hier een oplossing voor te bedenken en met deze oplossing aan de slag te gaan.

💥 Doen

Dat heeft geresulteerd in ‘doen’.
Wij hebben het platform, Mentalcoach.nl ontwikkeld. Hierop delen wij tips en waardevolle informatie die jou verder helpen in het vinden van de juiste balans. Uit ervaring weten wij dat dit soms niet genoeg is. Daarom beschikt ons platform ook over verschillende professionele coaches die jou verder kunnen helpen, maar die keuze is aan jou.

Deze droom verwezenlijken, kunnen wij niet alleen.
Bedankt voor alle hulp, @aslan_webtech@itsruggedbaby@CFILM@beckas_world , zorgverwoord.nl, Sterkon

 

Word de beste versie van jezelf en Registreer je bij Mentalcoach.nl