Ontdek deze makkelijke én bewezen succesvolle methode die een groot scala aan mentale klachten verminderen of doen verdwijnen

Masterclass binnen 30 dagen minder stress en meer succes

30-03-2023
Starts at 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
training stress

Nu tijdelijk van 

€ 145, - voor € 65,-!

Tijdens de masterclass ontdek jij:

 • wat jij echt zelf wil
 • hoe je jouw focus vergroot en behoud
 •   hoe je meer rust creëert in het hoofd
 • hoe je beter omgaat met tegenslagen en teleurstellingen
Minder stress

Slechts in een uurtje per dag!

We leven in een snelle wereld waarin het lastig is om 'alle ballen in de lucht te houden. In deze masterclass ontdek je hoe je dit op een makkelijke en veilige manier doet. 

De training is samengesteld door meer dan 20 jaar kennis en ervaring en gebouwd op bewezen succesvolle methodieken

En in slechts een uurtje per dag!

  • 30 dagen één praktische stap met demonstratievideo. 
  • Elke dag ondersteuning in de community voor je als vragen of hulp nodig hebt
  • 60 dagen toegang, werk in je eigen tijd en tempo.
  • Live meeting op 30 maart, 6, 13, 20 april. 
  • Online of op locatie in het coachingscentrum, jij mag het zelf bepalen

Voorkom ernstige klachten zoals langdurige stress, burnoutklachten en het gevoel dat je aan het overleven bent. Veel van deze klachten zijn te voorkomen als je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden.

Wacht niet tot je de pijn en urgentie voelt,  investeer vandaag nog in jezelf!


Ontdek:

 • waarom jij stil staat in jouw persoonlijke ontwikkeling
 • wat jij echt wil en wat jouw kwaliteiten zijn
 • welke mensen of onderwerpen jou uit balans brengen
 • en wat je juist niet moet doen om rust te creëren in je hoofd


Wij doen in kleine stapjes voor hoe jij minder stress en meer succes creëert. Jij hoeft ons alleen maar na te doen. Je kunt volledig in je eigen tijd en tempo werken en ons elke  dag jouw vragen stellen.

Binnen 4 weken heb jij weer het overzicht en de energie om te leven hoe jij zelf wil!

voorbeeld werkboek

Kleine stapjes, grote resultaten

 • Binnen 30 dagen ontdek wat je echt zelf wil en wat je kwaliteiten zijn
 • Je ontvangt gratis het exclusieve Werkboek t.w.v. € 29,50
 • Elke werkdag zijn we bereikbaar in de community voor als je vragen of hulp nodig hebt
 • De beste effectieve trainingen t.w.v. €350,-
Bart Bijster
Bart Bijster werkt al 20 jaar in de verslavingszorg en heeft verschillende succesvolle (coaching) bedrijven. Sinds 2015 helpt hij o.a. met zijn onderneming Bijster Care cliënten om hun leven weer op de rit te krijgen. Uitgangspunten daarbij zijn om de basis op orde te krijgen: reinheid, rust en regelmaat. Vandaaruit kun je verder bouwen.

                            Problemen van millennials

Millennials zijn de generatie geboren tussen pakweg 1980 en 2000. Bart hoort zelf bij deze generatie. Gesprekken met leeftijdsgenoten maakten hem bewust van de problemen waar zij mee kampen. “Om mij heen zie ik steeds meer millennials die kampen met stress, onrust, bewijsdrang, burn-out en het gevoel van controle verlies. Iets basaals als bijvoorbeeld een woning is niet meer vanzelfsprekend, de woningnood is enorm.  We leven veel sneller dan vroeger en zijn niet meer honkvast. We willen onze behoeften direct bevredigd hebben.”

In dat verlangen naar directe behoeftebevrediging zag Bart een link met zijn werk in de verslavingszorg. Zo ontstond het idee voor mentalcoach.nl.

                                      Dit moet anders!

Waar het op andere platformen in de wildgroei aan coaches ontbreekt aan kundigheid, kwalificaties en de juiste ervaringen, werken wij alleen met de bewezen succesvolle methodieken.

Door meer dan 20 jaar kennis en ervaring hebben we de beste trainingen voor jou samengesteld. Trainingen die een direct bijdragen leveren aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Samen werken we doelgericht in jouw eigen tempo aan groei en persoonlijke ontwikkeling.

Mogen wij jou helpen?

Direct meegroeien

Wij doen elke dag één kleine stap voor en jij kunt direct meedoen. Niet moeilijk maar super effectief en direct resultaat

Methodisch

De masterclass is opgebouwd door meer dan 20 jaar ervaring en bewezen effectieve methodieken , zoals o.a. het 8 fasemodel en community reinforcement approach

Gratis E Werkboek

Je ontvangt gratis  het exclusieve werkboek en samen werken we doelgericht aan jouw groei en persoonlijke ontwikkeling!

Een effectieve instrument om een start te maken op de antwoorden wat je nu echt van diep van binnen zelf wil!

Bart Bijster

Iedere week live

Iedere week gaan we live waar we thema's behandelden + Q&A


Online of bij ons op locatie in het coachingscentrum!

kijken wanneer je wil

Kijken wanneer je wil

Vooraf opgenomen, werk in je eigen tijd en tempo. Iedere dag 1 video, 30 dagen lang

Hulp en Q&A

Heb je vragen of hulp nodig? Welke werkdag staan wij voor jou klaar in de community! Samen gaan we voor minder stress en meer succes!

Kalender

In je eigen tempo 

Het programma duurt 30 dagen, maar je krijgt 60 dagen toegang en je kunt de video's kijken wanneer en zoveel als je wil.

niet alleen praten

En.... actie!

Therapist drift is een verschijnsel waarbij een coach van een 'doe-traject' naar een 'praat-traject' afglijdt. Samengevat er wordt vooral veel gepraat en weinig resultaten geboekt. Met deze masterclass ga jij echt over tot actie!

Door samen structureel afspraken vast te leggen, evalueren, bij te stellen en actie te ondernemen zorgen we voor de beste resultaten in jouw groei en persoonlijke ontwikkeling. 

De masterclass is opgebouwd met de beste effectiefe methodieken.  Ik heb in de afgelopen 20 jaar meer dan 1000 klanten geholpen in hun vraagstukken, zoals wat wil jij echt, wie kan en mag jij zijn en klachten zoals stress, burnout en angstklachten. 

Het aantal life- en mental coaches is in de afgelopen twintig jaar bijna vertienvoudigd. Dit is niet vreemd, want de vraag naar deze vorm van professionele begeleiding neemt hard toe. Het probleem dat wij zien is dat het gros van deze coaches bij lange na niet de kwaliteit biedt die zo hard nodig is. Het ontbreekt de coaches aan kundigheid, kwalificaties en de juiste ervaring. Terecht maakt 70% van de bedrijfsartsen en psychologen zich ernstige zorgen over de wildgroei aan coaches op dit gebied.


Dit moet anders!


Mentalcoach.nl wil hier verandering in brengen met behulp van een platform voor millennials die worstelen met de levensvraagstukken van deze tijd. Met echte coaches die o.a. een agogische opleiding hebben genoten en geen "4 daagse coachtraining".

Met behulp deze masterclass, eerlijke voorlichting, professionele tools die millennials in staat stellen om te excelleren, gaat Mentalcoach.nl voor een betere kwaliteit van leven voor iedere millennial.

training stress

Klaar voor de start?

 • 30 dagen één praktische stap met demonstratievideo. 
 • Elke dag ondersteuning in de community voor je als vragen of hulp nodig hebt
 • 60 dagen toegang, werk in je eigen tijd en tempo.


Doe mee voor slechts 65euro!

Aanmelden


Niet tevreden? Geld terug!

Zij gingen jou al voor

Mentalcoach.nl heeft waarde aan mij toegevoegd! Bart laat zich niet meeslepen in mijn emoties, waardoor we ook echt toekomen aan acties i.p.v. alleen pratenfeedback

Fleur

Ik heb geleerd om weer van mezelf te houden en in mijzelf te geloven. Bart is duidelijk en kan soms een spiegel voor houden. Ik heb dat soms nodig. 
Bram
Wat met eerdere coaches niet lukte, kan en mag ik eindelijk nu mezelf zijn. Bart begrijpt me goed en legt geen druk op mij.

Sharon

Bart vertelde mij over zijn bedrijf en ik besloot met Mentalcoach.nl in zee te gaan. Bart is een coach die me in mijn waarde laat en er onvoorwaardelijk  voor mij is. 


Inge

Overtuigd? Start vandaag nog!