millennial speciaal voor jou

Word de beste versie van jezelf

Millennial, vind jouw balans hier op Mentalcoach.nl

Registreer je voor het gratis membership, verrijk je kennis met onze artikelen en vind de coach die bij je past! 

millennial word de beste versie van jezelf

Dit wil jij toch ook?

Millennial opgelet

Het vinden van de juiste balans in je leven is echt niet gemakkelijk. Zeker niet voor millennials zoals jij. Houd alle ballen maar in de lucht: je werk, je privé leven, je sporten, je sociale leven, noem maar op. Iedereen is tegenwoordig druk – druk – druk, maar of je nu écht gelukkig bent…? Ben jij ook op zoek naar meer balans en een betere kwaliteit van leven? Wil jij meer rust ervaren en je gewoonweg gelukkiger voelen? Dan helpen we jou als millennial op dit platform.

Word de beste versie van jezelf en registreer je voor het gratis membership bij Mentalcoach.nl

Bij Mentalcoach.nl kun je rekenen op een eigen account, eerlijke vakkundige voorlichting en een persoonlijke doelenpagina waar je doelen vast legt en  jouw verbeteringen bijhoudt. Het is een interactieve online omgeving alleen en speciaal voor jou. Ga er gewoon geheel vrijblijvend en gratis mee aan de slag, het zal je zeker helpen om meer balans te vinden op al jouw levensgebieden. 

En heb je behoefte aan meer ondersteuning op weg naar de beste versie van jezelf? Kies dan eenvoudigweg de Mental coach die het beste bij jou past. Want het creëren en behouden van jouw juiste balans is waar dit platform voor staat! 

Millennial dit wil jij toch ook

Bij Mentalcoach.nl kun je rekenen op een eigen account, eerlijke vakkundige voorlichting en een persoonlijke doelenpagina waar je doelen vast legt en  jouw verbeteringen bijhoudt. Het is een interactieve online omgeving alleen en speciaal voor jou. Ga er gewoon geheel vrijblijvend en gratis mee aan de slag, het zal je zeker helpen om meer balans te vinden op al jouw levensgebieden. 

Millennial dit wil jij toch ook

En heb je behoefte aan meer ondersteuning op weg naar de beste versie van jezelf? Kies dan eenvoudigweg de Mental coach die het beste bij jou past. Want het creëren en behouden van jouw juiste balans is waar dit platform voor staat! 

Streef jij ook naar een beter leven?

Je bent echt niet de enige. Sluit je geheel gratis en vrijblijvend aan bij onze groep millennials en word de beste versie van jezelf. Want je bent het waard. 

Mentalcoach.nl is er voor jou

Wij zien dat veel millennials een betere kwaliteit van leven willen -en kunnen- hebben. Veel millennials laten zich overrompelen door de waan van de dag, gedreven door druk van binnen of van buitenaf om optimaal te presteren. Liefst 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het vinden van de juiste balans is een struggle. Daarom is het de droom van Mentalcoach.nl om iedere millennial de juiste middelen te bieden voor een beter leven.

Hoe doen wij dat?

Waarde van het platform bieden wij door o.a. een eigen account, eerlijke vakkundige voorlichting en een persoonlijke doelenpagina waar je doelen vast legt en verbetering bij houdt. In principe kun je met het platform zelf al uit de voeten, maar wil je extra ondersteuning dan kan dit met ondersteuning van een Mentalcoach naar keuze.

Waarom Mentalcoach.nl?

De reden waarom wij Mentalcoach.nl hebben opgericht is om jou als millennial verder te helpen. Ons platform verbindt millennials die hulp zoeken, met de voor hen juiste gekwalificeerde coach. Coaches met een bewezen track record en een passende, afgeronde opleiding. Het gaat tenslotte om jouw geluk en persoonlijke ontwikkeling.

Ons platform groeit snel

Naast het verbinden van de juiste coach met de juiste millennial, delen wij op ons platform veel kennis en inzichten. Met grote regelmaat plaatsen wij interessante nieuwsberichten en kennisbankartikelen, zodat jij je waar nodig kunt verdiepen en op de hoogte blijft van alle nieuws.

Aarzel niet langer en registreer je nu gratis!

Hier helpen we jou mee

De juiste voorlichting

We bieden eerlijke en vakkundige voorlichting over het terugvinden van levensgeluk bij problemen waar veel millennials mee worstelen, zoals stress, het verliezen van controle of zingeving.

De juiste coach

We verbinden millennials zoals jij met mental coaches die beschikken over de juiste kwalificaties. Professionele coaches die je echt verder helpen om de juiste weg naar verbetering in te slaan.

De juiste tools

We faciliteren jou en de coaches met de tools die jullie nodig hebben. Denk aan een persoonlijke digitale ontwikkelomgeving waar je verbetering bijhoudt en aan interessante kennisbankartikelen.

Wat kun jij als millennial verwachten?

Veelgestelde vragen

Helemaal niets! Registreer je gratis en vrijblijvend op ons platform en werk in jouw tempo en in alle rust in jouw persoonlijke digitale ontwikkelomgeving. Je kunt je op ieder gewenst moment weer uitschrijven.

Als je je registreert kun je inloggen op jouw persoonlijke digitale ontwikkelomgeving. Je kunt in jouw persoonlijke dashboard je profiel aanmaken en wijzigen. Daarnaast krijg je toegang tot jouw persoonlijke berichten box waarin je met alle coaches naar keuze kunt chatten. Tenslotte kun je in jouw persoonlijke leerdoelen pagina jouw doelen SMART opstellen en evalueren. We helpen je daarbij door middel van een filmpje. Je kunt je persoonlijke leerdoelen pagina altijd naar wens updaten en bijwerken, zodat je grip houdt op jouw voortgang.

Alleen jij hebt zicht op en toegang tot jouw persoonlijke doelen pagina of jouw profiel. Je bepaalt zelf wat je in je profiel plaatst. De berichten in je berichten box kunnen alleen door de door jou gewenste coach gelezen en beantwoord worden.

Dat kan! Kijk gerust rond in onze selectie gekwalificeerde coaches en kies de coach die jou het meest aanspreekt. Of struin rustig rond tussen de training– en coaching sessies aanbod, selecteer de training van jouw keuze en neem de training af. Onze coach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intake en het verdere verloop van de training / coaching.

Alle coaches die op ons platform staan, zijn grondig gescreend, hebben allemaal een passende, afgeronde opleiding, ruime werkervaring en een bewezen track record. Je kunt er dus met een gerust hart op vertrouwen dat de coach van jouw keuze gekwalificeerd is, veilig en vertrouwd.

Heb je nog aanvullende vragen? Geen probleem, mail je vraag gewoon en we reageren zo snel mogelijk.

Sluit je nu aan

Zet de 1e stap naar een gelukkiger leven – word de beste versie van jezelf!
Word lid en doe mee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis niets van het laatste nieuws van Mentalcoach.nl en schrijf je geheel vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. 
Zo blijf je op de hoogte.