Nieuws

In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker en ditmaal overkomt het ook mijn zusje Nathalie van 36 jaar.
Op 01 juni 2021 belde @nathalieverhofbijster op met het verschrikkelijke nieuws dat er borstkanker is gediagnostiseerd. De grond zakte onder mijn voeten weg.
Met het platform Mentalcoach.nl wil ik millennials helpen naar een gelukkiger en beter kwaliteit van leven, maar hoe help je iemand mentaal die deze verschrikkelijke ziekte overkomt?

Mijn zusje is altijd al een pechvogel geweest, ze heeft al (zoals ze zelf schrijft) veel hindernissen op haar pad gehad. Inmiddels 4 maanden en 8 chemo behandelingen later verrast Nathalie mij met een prachtige site waarop ze haar ervaringen deelt. Ze heeft zelf tussen haar behandelingen door een prachtige site gebouwd en haar ervaringen vastgelegd. Wat een strijder💪

Met trots wil ik via deze post graag aandacht schenken aan haar prachtige site; ( @expeditienathalie ) expeditie Nathalie.

expeditienathalie.wordpress.com👈

Ik ben altijd al trots op mijn zusje geweest, maar wil het met deze post toch nog even extra benadrukken!❤❤❤

Borstkanker, wat kun je doen? 

Ook wil ik een oproep doen aan iedereen om geld te doneren aan Pink Ribbon.
Pink Ribbon is een onderdeel van KWF Kankerbestrijding en financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Pink Ribbon zet zich in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Nathalie je bent een topper❤💪

#doorzetten#kanker#pinkribbon#maandvandeborstkanker#strijder#mentaalsterk#expeditienathalie