Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed
---------

 

 

Hoe kan je wandelen onderdeel van de werkdag laten worden, zonder dat dit ten koste gaat van werktijd of productiviteit? Je ervaart meer ontspanning gedurende de werkdag, hebt een betere concentratie met een positievere en creatievere kijk op vraagstukken. Het draait niet alleen om wandelen, maar ook om meer buiten zijn. En liefst in een groene omgeving. Specifiek voor jouw team wordt bekeken hoe jullie meer gebruik kunnen maken van de frisse lucht. En dat gaan we direct doen!

Duurzame inzetbaarheid is na deze workshop geen papieren tijger meer, je werkt aan alle aspecten tegelijk: gezondheid, werkplezier, betrokkenheid, persoonlijke ontwikkeling en fysieke belasting. Het is een aanmoediging voor een gezonde leefstijl en om dagelijks meer te bewegen.

Als je eenmaal gewend bent aan je dagelijkse buiten-shot, wil je nooit meer anders!
Leuk om aan te bieden tijdens de week van de vitaliteit, of als onderdeel van een team-of beleidsdag! Een workshop waar je vervolgens dagelijks en dus duurzaam profijt van hebt.

Nu ook online! Elke medewerker gaat naar buiten in de eigen omgeving, met een (inear) headphone, met een geluidsverbinding via teams of zoom sta ik in contact en ondertussen geniet je van de omgeving.

Na deze workshop:
* heb je ervaren hoeveel het je oplevert om even buiten te zijn
* Weet je hoe je het kan inpassen in je werkdag
* Heb je ervaren door tips en oefeningen hoe je extra kunt ontspannen en ruimte krijgt in je hoofd
* Weet je hoe je door het buiten zijn tot oplossingen en inzichten komt
* Heb je inspiratie hoe je een deel van je werk buiten kunt doen, gericht op jouw functie / organisatie, bv tips hoe je buiten kunt vergaderen of hoe je bepaalde gesprekken buiten kunt doen
* Is er meer bekend over een thema: bijvoorbeeld “energie tijdens thuiswerken” of “het vinden van een goede werk-privé balans”
* Ga je ècht meer naar buiten! Van “wel weten dat het goed is”, ga je het nu echt “Dóen”!

Datum op aanvraag, locatie in overleg.