MENTALCOACH.NL

Hèt platform voor Mental Coaches en Millenials

Over Mentalcoach

Mentalcoach.nl is een online platform dat jou helpt bij het vinden van de juiste balans in het leven. Want we weten allemaal dat het vinden van de juiste balans, niet makkelijk is. Veel millennials zoals jij, zijn zoek naar geluk en een betere kwaliteit van leven. En door middel van dit platform, willen wij jou hierbij helpen.

Hoe?

Wij delen vakkundige voorlichting en handige tools met jou, zodat jij zelf actie kan ondernemen op weg naar een gelukkiger leven. Daarnaast verbinden we je –alleen wanneer je dit nodig hebt én wilt– met een gekwalificeerde coach die je verder op het juiste pad helpt en je net dat duwtje in de rug geeft dat je nodig hebt.

Stress uit je lichaam Mentalcoach

Hier geloven wij in:

Meer kwaliteit van leven

Mentalcoach.nl ziet dat veel millennials een betere kwaliteit van leven willen -en kunnen- hebben. Zij worstelen in hun dagelijks leven met het vinden van de juiste balans. Daarom is de droom van Mentalcoach.nl om iedere millennial die dit nodig heeft de juiste middelen te bieden voor een beter leven

Wil jij je profileren als Coach?

Spreekt het concept van ons platform Mentalcoach.nl je aan en wil je ook graag jouw coaching aanbieden aan Millenials? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden! 

Neem contact met ons op

Waarom hebben wij Mentalcoach.nl opgericht?

Het aantal life- en mental coaches is in de afgelopen twintig jaar bijna vertienvoudigd. Dit is niet vreemd, want de vraag naar deze vorm van professionele begeleiding neemt hard toe. Het probleem dat wij zien is dat het gros van deze coaches bij lange na niet de kwaliteit biedt die zo hard nodig is. Het ontbreekt de coaches aan kundigheid, kwalificaties en de juiste ervaring. Terecht maakt 70% van de bedrijfsartsen en psychologen zich ernstige zorgen over de wildgroei aan coaches op dit gebied.

Dit moet anders!

Mentalcoach.nl wil hier verandering in brengen met behulp van een platform dat hulpzoekende millennials in verbinding brengt met gekwalificeerde coaches. Coaches met een bewezen track record en een passende, afgeronde opleiding. Met behulp van eerlijke voorlichting en een professionele tools die coaches in staat stellen om te excelleren, gaat Mentalcoach.nl voor een betere kwaliteit van leven voor iedere millennial.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mis niets van het laatste nieuws van Mentalcoach.nl en schrijf je geheel vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. 
Zo blijf je op de hoogte.