VIP Coaching bij Mentalcoach.nl

Meer dan 20 Jaar ervaring in het begeleiden van toppresteerders

VIP Coaching bij Mentalcoach.nl

Meer dan 20 Jaar ervaring in het begeleiden van toppresteerders

In jouw wereld, waar de schijnwerpers altijd gericht zijn op topsporters, bekende ondernemers, artiesten en voetballers, is specifieke coaching essentieel. Bart Bijster van Mentalcoach.nl begrijpt dit als geen ander. Met ruim 20 jaar ervaring kent hij de unieke uitdagingen en druk waarmee jij geconfronteerd wordt. Wanneer jij mentaal in balans bent, ga je niet alleen meer levensgeluk en innerlijke rust ervaren, maar ook topprestaties leveren in jouw vakgebied.

Bart Bijster

**VIP Coaching bij Mentalcoach.nl: Stap voor stap naar jouw topprestatie**

Bij Mentalcoach.nl begrijpen we dat elk individu uniek is en dat iedere VIP specifieke behoeften en uitdagingen heeft. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat jij optimaal blijft presteren.


**Stap 1: De Intake**  

Onze reis samen begint met een intakegesprek. Hier willen we jou beter leren kennen: wat drijft je, wat zijn je ambities, en waar loop je tegenaan?


**Stap 2: Diepgaande Screening**  

Na de intake volgt een grondige screening. We duiken dieper in verschillende gebieden van jouw leven, zoals mentale gezondheid, jouw sociaal netwerk, lichamelijke gezondheid en eventuele verslavingsproblematieken. Dit geeft ons een volledig beeld van waar je nu staat en helpt ons bijvoorbeeld te evalueren met wie je je omringt. Omgeven door de juiste mensen kan het verschil maken in jouw pad naar succes.


**Stap 3: Gerichte Actie met Bewezen Instrumenten**  

Met de informatie uit de screening gebruiken we onze bewezen en effectieve instrumenten om samen te werken aan de door jou gewenste situatie. Hoe herken je bijvoorbeeld stresssymptomen in een vroeg stadium? En hoe zet je deze kennis in om beter te presteren en dit niveau te behouden?


Met Mentalcoach.nl kies je voor een duurzaam traject waarbij we je stap voor stap begeleiden naar topprestaties. Ons doel? Zorgen dat jij blijvend geniet van jouw succes en een stabiele mentale gezondheid.


voorbeeld werkboek

  • Gepersonaliseerde coaching: Elke VIP is uniek, en daarom stemmen we onze coaching volledig af op jouw specifieke behoeften.
  • Bewezen methodieken: Onze technieken en instrumenten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en hebben keer op keer hun effectiviteit bewezen.
  • Diepgaand inzicht: Dankzij Bart's uitgebreide ervaring in VIP coaching, versterkt door de juiste opleidingen en inzichten uit de verslavingszorg.
  • Bewezen track record: Met ruime ervaring in het begeleiden van VIP's, wordt Bart niet alleen ingeschakeld voor groei en stabiliteit, maar staat hij ook klaar voor momenten waarop het even niet meer zo soepel loopt.


We bieden diverse coachingpakketten, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.


Bij Mentalcoach.nl snappen we dat jij als VIP een specifieke voorkeur en behoefte hebt als het gaat om coaching. Daarom kun je kiezen waar jij gecoacht wilt worden: op jouw gewenste locatie, online voor maximale flexibiliteit, of in ons exclusieve coachingscentrum.


Ons centrum is jouw privé-oase van rust en inspiratie, volledig uitgerust voor al jouw behoeften. Of je nu wilt praten in een persoonlijke spreekruimte, reflecteren in een kalme rustruimte, of zelfs therapeutisch wilt boksen in onze speciaal daarvoor bestemde ruimte, wij hebben het allemaal. En wees gerust, we ontvangen je altijd met de grootste discretie, zodat jij in alle privacy aan jezelf kunt werken.

Boek vandaag nog je vrijblijvende consult bij Mentalcoach.nl.

"Als topsporter heeft Bart me geholpen om mentale blokkades te overwinnen en mijn prestaties naar een hoger niveau te tillen."

JD

"Als ondernemer voelde ik constant druk. Maar door Bart's coaching bij Mentalcoach.nl ben ik nu in staat om in een vroeg stadium stress te signaleren, wat leidt tot betere zakelijke resultaten."

JP

"Als artiest leefde ik vaak in een wervelwind van emoties en drukte. Sinds de coaching bij Bart van Mentalcoach.nl, ervaar ik veel meer innerlijke rust en voel ik me mentaal sterker dan ooit."

RH