bokscoaching coachingscentrum
22 februari 2023 
in nieuws

bokscoaching coachingscentrum

Hi Millennial,

Zoals de meeste al hebben vernomen zijn we eigenaar geworden van een prachtige locatie waar onze diensten helemaal tot zijn recht komen. Voor het therapeutisch boksen, ook wel bokscoaching genoemd zijn we een prachtige praktijkruimte aan het inrichten. 

Bokstherapie helpt om barrières te doorbreken omdat ieder mentaal probleem ook een lichamelijke kant heeft. Stress is een goed voorbeeld: stress heeft invloed op je hartslag, beweging, bloedsuikerspiegel, slaap, ademhaling en lichamelijke spanning.

Daarom werken we bij bokstherapie op een lichamelijke manier aan verbetering. Dankzij het fysieke aspect is het mogelijk dat bokstherapie letterlijk zorgt voor een doorbraak die bij reguliere therapie langer op zich laat wachten, of zelfs helemaal niet plaatsvindt.

We focussen bij bokstherapie op zowel de mentale uitdagingen als de fysieke uitingen ervan. De lessen geven je een vorm van ontlading en maken je bewust van je gedachtes en gevoelens. Stap-voor-stap geven we concrete hulpmiddelen om je problemen beter (op een andere manier) te benaderen.

Ben jij nieuwsgierig en wil je graag weten of het bij je past?

Plan dan een gratis kennismaking!

Hieronder een impressie van de praktijkruimte


Over de schrijver
Reactie plaatsen