1:1 coaching diensten

Stress coach

minder stress

Een goede stress coach leert jou hoe je stress herkent in een vroeg stadium, zodat je er tijdig actie op kan ondernemen, maar nog belangrijker: de stress coach leert jou hoe je stress voorkomt.  


1:1 coaching

Bart Bijster

Wil jij echt 100% gaan voor groei in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Kies dan voor 1:1 coaching face to face, online, of bokscoaching

Door zorgvuldig en methodisch aan de juiste 'knopjes te draaien', maken we samen echt het verschil.  


Bokstherapie

Persoonlijke ontwikkeling door bokstherapie
Bokstherapie is een therapeutisch middel om persoonlijke groei en ontwikkeling te realiseren.  Bokstherapie bestaat uit een combinatie van sport, spel en mentale begeleiding en wordt ook wel therapeutisch boksen of bokscoaching genoemd.


​​​​VI​​​​P coaching

Bart Bijster
In jouw wereld, waar de schijnwerpers altijd gericht zijn, is specifieke coaching essentieel. Bart Bijster van Mentalcoach.nl begrijpt dit als geen ander.


Online training aanbod

Online training de stoplichtmethode

geen stress stoplicht

Met dit effectief signaleringsplan- de stoplichtmethode ben jij in staat om een hoge mate van stress in een vroeg stadium te signaleren. En als je tijdig stress signaleert, kan je ook tijdig de juiste acties uitvoeren om de rust in je hoofd te behouden.

memberships

Mentalcoach.nl

Ben je toe aan meer en wil je deel uit maken van  onze besloten community waar we 24/7 voor jou klaar staan. Kies dan voor een van onze memberships die bij jou past. En maak onbeperkt gebruik van alle trainingen die door meer dan 20 jaar kennis en ervaring zijn samengesteld.
Masterclass

training stress
We leven in een snelle wereld waarin het  lastig is om 'alle ballen in de lucht te houden. In deze masterclass ontdek je hoe je dit op een makkelijke en veilige manier doet.

Dit krijgt je als lid van Mentalcoach.nl

Community

Successen vier je samen. Hoe fijn is het om ook anderen te inspireren om hetzelfde doel te behalen. Maak deel uit van een community met gelijkgestemden waar we verbinden, luisteren en samen werken.  

Jij leert van de successen van andere leden en mag onbeperkt je vragen aan hen en ons team stellen! Wij staan dagelijks voor je klaar in de community om jou persoonlijk te helpen met al je vragen.

Het gevoel dat je niet alleen bent en daarbij ook nog eens support van alle kanten krijgt. Je staat er niet alleen voor! samen gaan we een commitment met elkaar aan. Uiteindelijk zijn we allemaal opzoek naar samenhorigheidregiehouder

De juiste tools

Wij faciliteren jou met  professionele tools die je nodig hebt. Met deze tools ben jij in staat om de juiste keuzes te maken in het leven, creëer je een stabieler leven en zit je lekkerder in je vel. 

Denk aan het exclusieve E-werkboek, het persoonlijke ontwikkelplan waar je jouw verbetering bijhoudt, het signaleringsplan, de sociale netwerkcirkel en nog veel meer!

Het is de  droom van Mentalcoach.nl om iedere millennial de juiste middelen te bieden voor een beter leven.

contact

De beste trainingen

Bij ons vind je de beste trainingen die een direct bijdragen leveren aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar het op andere platformen ontbreekt aan kundigheid, kwalificaties en de juiste ervaringen, bieden wij alleen top kwaliteit trainingen.

Door meer dan 20 jaar kennis en ervaring hebben we de beste trainingen voor jou samengesteld.

Trainingen gebaseerd op bewezen succesvolle methodieken die een direct bijdragen leveren aan jouw groei en persoonlijke ontwikkeling..

Samen werken we doelgericht in jouw eigen tempo aan hoe jij de regie houd over je eigen leven, minder stress en meer plezier!

koers

1:1 coaching

Wij jij echt 100% gaan voor groei in  persoonlijke ontwikkeling en wil je het uiterste uit de opdrachten halen? Kies dan voor persoonlijk 1 :1 ondersteuning! 

Persoonlijke coaching helpt voor verbetering in jouw groei en persoonlijke ontwikkeling. 

Door zorgvuldig en methodisch aan de juiste 'knopjes te draaien', maken we samen echt het verschil. Een coach die er onvoorwaardelijk voor jou is, oprecht naar jou luistert en die jou ook echt weet te motiveren.

Dit doen we stap voor stap in jouw tempo, kleine stappen grote resultaten.

Met bewezen succesvolle effectieve methodieken, zoals CRA, 8 fase model en motiverende gespreksvoering bieden we coaching aan op maat en werken we doelgericht aan jouw groei & persoonlijke ontwikkeling. 

Er zijn verschillende 1:1 coachingsvormen zoals face to face, online en bokscoaching, jij bepaalt zelf wat bij je past. 

Wij doen niet aan therapiedrift, wij gaan echt over tot de actie!

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring en 1000+ klanten geholpen naar meer ontspanning en minder stress. 

Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk!


Zij gingen jou al voor

Mentalcoach.nl heeft waarde aan mij toegevoegd! Bart laat zich niet meeslepen in mijn emoties, waardoor we ook echt toekomen aan acties i.p.v. alleen pratenfeedback

Fleur

Ik heb geleerd om weer van mezelf te houden en in mijzelf te geloven. Bart is duidelijk en kan soms een spiegel voor houden. Ik heb dat soms nodig. 
Bram
Wat met eerdere coaches niet lukte, kan en mag ik eindelijk nu mezelf zijn. Bart begrijpt me goed en legt geen druk op mij.

Sharon

Bart vertelde mij over zijn bedrijf en ik besloot met Mentalcoach.nl in zee te gaan. Bart is een coach die me in mijn waarde laat en er onvoorwaardelijk  voor mij is. 


Inge
Zorginnovatie 2022

We willen echt aan de voorkant zitten, zodat de gang naar de hulpverlening niet nodig!

Bart Bijster oprichter Mentalcoach.nl

Zullen wij jou ook helpen?

Bij Mentalcoach.nl kun je rekenen op een eigen account, eerlijke vakkundige voorlichting, de beste trainingen en een veilige community.

Het is een interactieve online omgeving alleen en speciaal voor jou. Ga er gewoon geheel vrijblijvend mee aan de slag, het zal je zeker helpen om meer balans te vinden op al jouw levensgebieden. 

En heb je behoefte aan meer ondersteuning in je groei en persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor 1:1 coaching met de beste coaches. Want het creëren en behouden van jouw juiste balans is waar dit platform voor staat! 

Gebieden die aan bod komen

Motivatie 
Wat is jouw verlangen om doelen te behalen? En wat heb je er voor over? Samen ontdekken we wat jou drijfveren zijn. Ook toetsen we of het een wens is van jezelf of vanuit de omgeving. 
Wonen
Ben je tevreden op het gebied van wonen?  Lukt het om iedere dag weer het huishouden te managen? Een veilige en geordende woonruimte is de basis om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.
Financiën 
Met welk cijfer beoordeel jij het gebied financiën? Wat zijn jouw doelen? wat is jouw gewenste situatie over 5 jaar? Samen leggen we een plan van aanpak vast en werken we doelgericht.
Sociaal netwerk

Welke invloed heeft de omgeving op jouw succes? En in welke persoonlijke vaardigheden mogen worden verbeterd? 

Samen werken we aan een stabiele omgeving en vergroten we jouw sterke persoonlijke skills.

Lichamelijke gezondheid

Wat zijn jouw wensen op het gebied van lichamelijke gezondheid? Lukt het jou om nieuwe gezonde gewoonte vast te houden? Samen werken we in jouw tempo naar de gewenste situatie en elimineren we dreigingen die jouw doelen in de weg staan.

Mentale gezondheid

Met welk cijfer beoordeel jij het gebied mentale gezondheid? Hoe ga jij om met stress? Samen brengen we in kaart welke onderwerpen jou uit balans brengen en werken we aan meer plezier en minder stress!

Arbeid en hobby's

Wat zijn jouw ambities op het gebied van werk? Lukt het om voldoende tijd te besteden aan ontspannende activiteiten? Samen brengen we in kaart hoe jij optimaal presteert en met volle passie de werkzaamheden uitvoert. Er is geen beter medicijn dan leuke activiteiten ondernemen!

geluk

Wil jij ook:

 • Meer plezier in het dagelijks leven en genieten van de echte dingen in het leven
 • Minder stress en lekkerder in je vel zitten
 • Weer de controle / de regie / baas over je eigen leven
 • Meer rust en minder snel uit balans 
 • Een groter incasseringsvermogen, sterker in het omgaan met teleurstellingen 

20 jaar

Door meer dan 20 jaar kennis en ervaring hebben we de beste trainingen voor jou samengesteld.

1000+ klanten

 1000+ tevreden klanten hebben succesvol ons programma afgerond!

30 dagen

Binnen 30 dagen resultaat in jouw groei en persoonlijke ontwikkeling

Investeer vandaag nog in jouw groei & persoonlijke ontwikkeling

Investering

Jaarlidmaatschap

228,-
169,-
Je bespaart 26%
 • Krijg 3,5 maand gratis (bespaar €59,00)
 • Toegang tot alle tools
 • Toegang tot alle trainingen
 • Toegang tot alle video's
 • Toegang tot de besloten community
 • Toegang Live webinars
 • Gratis app
Investering

Maandlidmaatschap

25,-
19,-
Direct maandelijks opzegbaar
 • Toegang tot alle tools
 • Toegang tot alle trainingen
 • Toegang tot alle video's
 • Toegang tot de besloten community
 • Toegang Live webinars
 • Gratis app
Investering

Jaarlidmaatschap Excellent

1450
1200,-
Inclusief 1:1 coaching
 • 4x 1:1 coaching
 • POP ondersteuning
 • Je bespaart €250,00!
 • Toegang tot alle tools
 • Toegang tot alle trainingen
 • Toegang tot alle video's
 • Toegang tot de besloten community
 • Toegang Live webinars
 • Toegang tot VIP trainingsdagen
 • Gratis app
                   

Producten

Hoelang duurt de overeenkomst? En hoe zeg ik op

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen en de community?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de ledensite. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle trainingen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen.

Hoe garandeert Mentalcoach.nl de betrouwbaarheid van de coaches?

Alle coaches zijn grondig gescreend, hebben allemaal een passende, afgeronde opleiding, ruime werkervaring en een bewezen track record. Je kunt er dus met een gerust hart op vertrouwen dat de coach van jouw keuze gekwalificeerd is, veilig en vertrouwd.

Welke methodieken en modellen worden gebruikt?

We werken alleen met bewezen succesvolle methodieken en modellen. Een kleine greep uit onze 'gereedschapkist' : motiverende gespreksvoering, 8 fase model, CRA, ACT, therapeutisch boksen, cirkel van invloed, ecogram sociaal netwerk

Wie wordt mijn coach bij 1:1 coaching

Ik coach zelf mijn klanten of een van de bij ons aangesloten coaches. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid en of je bijvoorbeeld een voorkeur hebt naar een mannelijke of vrouwelijke coach.

Wat is 1:1 coaching?

Met 1:1 coaching bedoelen we dat jij individueel gecoacht wordt, dus niet in groepsverband.

Zijn de 1:1 coaching sessie online of face to face

Normaliter verlopen de 1:1 coaching sessies online. Echter sluiten we niet uit dat we ook uitzonderingen maken, indien je bijvoorbeeld uit de zelfde regio komt.
Leidend is ook wat jij prettig vind.

Wanneer ik 1:1 coaching heb besteld, wanneer vind de afspraak plaats?

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om samen een afspraak te plannen. Ons streven is om binnen 3 werkdagen met de coaching te laten plaats vinden.

Ik krijg op het moment al coaching of behandeling. Past de training ook bij mij?

Ja, onze trainingen vullen perfect aan op je huidige ondersteuning zoals een behandeling. Laat bijvoorbeeld je behandelaar met je opdrachten meekijken. We werken met bekende succesvolle methodieken uit de zorg.

Kan ik met spoed coaching ontvangen?

Ja, dit is mogelijk. Neem via het contactformulier contact met ons op en vermeld dat je spoedig behoefte hebt aan coaching

Wanneer past het programma niet bij mij?

Kamp je bijvoorbeeld met hele sombere klachten, suïcidale klachten, traumatische klachten bespreek dit eerst met de huisarts! De huisarts kan met jou samen bepalen wat passend is.

Op het moment dat het programma door depressieve klachten, trauma gerelateerde klachten of andere complexe zaken stagneert verwijzen wij altijd door naar de huisarts en of specialist.