Het membership

Community

 

Vier je succes! Het is brandstof voor je volgende stap. En hoe mooi is het om anderen te inspireren om hetzelfde doel te behalen. Dit zorgt ook voor verbinding en vriendschappen  tussen gelijkgestemden. 

Leer van de successen van andere leden en stel onbeperkt je vragen aan hen en ons team! Je staat er niet alleen voor, want wij staan dagelijks voor je klaar in de community om jou persoonlijk te helpen met al je vragen.

Een heerlijk en veilig gevoel dat je niet alleen bent en daarbij ook nog eens support van alle kanten krijgt.


regiehouder

De juiste tools

Wij faciliteren jou met  professionele tools die je nodig hebt. Met deze tools ben jij in staat om de juiste keuzes te maken in het leven, creëer je een stabieler leven en zit je lekkerder in je vel. 

Denk aan het exclusieve E-werkboek, het persoonlijke ontwikkelplan waar je jouw verbetering bijhoudt, het signaleringsplan, de sociale netwerkcirkel en nog veel meer!

Het is de  droom van Mentalcoach.nl om iedere millennial de juiste middelen te bieden voor een beter leven.

contact

De beste trainingen

Bij ons vind je de beste trainingen die een direct bijdragen leveren aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar het op andere platformen ontbreekt aan kundigheid, kwalificaties en de juiste ervaringen, bieden wij alleen top kwaliteit trainingen.

Door meer dan 20 jaar kennis en ervaring hebben we de beste trainingen voor jou samengesteld.

Trainingen gebaseerd op bewezen succesvolle methodieken die een direct bijdragen leveren aan jouw groei en persoonlijke ontwikkeling..

Samen werken we doelgericht in jouw eigen tempo aan hoe jij de regie houd over je eigen leven, minder stress en meer plezier!

koers

1:1 coaching

In principe kun je met de trainingen, tools en community zelf al uit de voeten, maar wil je extra ondersteuning dan kan dit met persoonlijk ondersteuning van mij of een van de andere top kwaliteit mentalcoaches. Professionele coaches die je echt verder helpen om de juiste weg naar verbetering in te slaan.

Met succesvolle bewezen methodieken bieden we coaching aan op maat en werken we doelgericht aan jouw dromen. 


Zorginnovatie 2022

We willen echt aan de voorkant zitten, zodat de gang naar de hulpverlening niet nodig!

Bart Bijster oprichter Mentalcoach.nl

Zullen wij jou ook helpen?

Bij Mentalcoach.nl kun je rekenen op een eigen account, eerlijke vakkundige voorlichting, de beste trainingen en een veilige community.

Het is een interactieve online omgeving alleen en speciaal voor jou. Ga er gewoon geheel vrijblijvend mee aan de slag, het zal je zeker helpen om meer balans te vinden op al jouw levensgebieden. 

En heb je behoefte aan meer ondersteuning in je groei en persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor 1:1 coaching met de beste coaches. Want het creëren en behouden van jouw juiste balans is waar dit platform voor staat! 

Gebieden die aan bod komen

Motivatie 
Wat is jouw verlangen om doelen te behalen? En wat heb je er voor over? Samen ontdekken we wat jou drijfveren zijn. Ook toetsen we of het een wens is van jezelf of vanuit de omgeving. 
Wonen
Ben je tevreden op het gebied van wonen?  Lukt het om iedere dag weer het huishouden te managen? Een veilige en geordende woonruimte is de basis om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.
Financiën 
Met welk cijfer beoordeel jij het gebied financiën? Wat zijn jouw doelen? wat is jouw gewenste situatie over 5 jaar? Samen leggen we een plan van aanpak vast en werken we doelgericht.
Sociaal netwerk

Welke invloed heeft de omgeving op jouw succes? En in welke persoonlijke vaardigheden mogen worden verbeterd? 

Samen werken we aan een stabiele omgeving en vergroten we jouw sterke persoonlijke skills.

Lichamelijke gezondheid

Wat zijn jouw wensen op het gebied van lichamelijke gezondheid? Lukt het jou om nieuwe gezonde gewoonte vast te houden? Samen werken we in jouw tempo naar de gewenste situatie en elimineren we dreigingen die jouw doelen in de weg staan.

Mentale gezondheid

Met welk cijfer beoordeel jij het gebied mentale gezondheid? Hoe ga jij om met stress? Samen brengen we in kaart welke onderwerpen jou uit balans brengen en werken we aan meer plezier en minder stress!

Arbeid en hobby's

Wat zijn jouw ambities op het gebied van werk? Lukt het om voldoende tijd te besteden aan ontspannende activiteiten? Samen brengen we in kaart hoe jij optimaal presteert en met volle passie de werkzaamheden uitvoert. Er is geen beter medicijn dan leuke activiteiten ondernemen!

geluk

Wil jij ook:

 • Meer plezier in het dagelijks leven en genieten van de echte dingen in het leven
 • Minder stress en lekkerder in je vel zitten
 • Meer geluk ervaren, door een stabieler leven
 • Je bent beter in staat om goed afgewogen keuzes te maken
 • Weer de controle / de regie / baas over je eigen leven
 • Meer rust en minder snel uit balans 
 • Mentaal sterker en in topconditie
 • Een groter incasseringsvermogen, sterker in het omgaan met teleurstellingen
 • Sterker voelen en meer erkenning
 • Je vergroot het zelfvertrouwen door het boeken van successen
 • Minder piekeren!
 • Een zorgeloos en verzadigd gevoel
 • Genieten van het leven
20 jaar
Door meer dan 20 jaar kennis en ervaring hebben we de beste trainingen voor jou samengesteld.
1000+ klanten

 1000+ tevreden klanten hebben succesvol ons programma afgerond!

30 dagen
Binnen 30 dagen resultaat in jouw groei en persoonlijke ontwikkeling

1 uur

Max 1 uurtje per dag, stap voor stap in jou eigen tijd