De beste instrumenten

Kies een van onze 1:1 coaching trajecten!

De 1:1 coaching zijn individueel op maat, waarbij jij centraal staat.

Dit is zowel online als face to face mogelijk.

Kies je voor een face to face afspraak en wil je graag lichamelijk actief werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan is dit mogelijk d.m.v. therapeutisch boksen. Wij werken alleen met de beste methodieken en instrumenten! Bijvoorbeeld met de Blazepods werken we op een leuke manier en doelgericht aan jouw concentratie en reactiesnelheid. (Nee, die is niet gesponsord! Ik ben alleen heel enthousiast over dit instrument  )

Met therapeutisch boksen (ook wel bokscoaching genoemd) zetten we boksoefeningen in als middel voor het realiseren van ontwikkeling en verbetering. Therapeutisch boksen is gebaseerd op het uitgangspunt dat mentale problemen ook een lichamelijke kant hebben (net als PMT). Daarom wordt er op een lichamelijk actieve manier gewerkt aan verbetering.

Therapeutisch boksen geeft jou handvaten om problemen beter te benaderen en maakt je bewust van gedachten en gevoelens. We gaan tijdens de lessen op zoek naar jouw sterke punten, maar ook naar punten waar het juist mis gaat. Vervolgens oefenen we met nieuw gedrag dat leidt tot verbetering.

 

  • Meer plezier in het dagelijks leven
  • Minder stress en lekkerder in je vel zitten
  • Meer geluk ervaren, door een stabieler leven
  • Je bent beter in staat om goed afgewogen keuzes te maken
  • Weer de controle / de regie / baas over je eigen leven
  • Meer rust en minder snel uit balans 
Over de schrijver
Reactie plaatsen