Durf te dromen

Een man die ik coach zat niet lekker in zijn vel.
Op elk leefgebied heeft de beste man een mooie groei laten zien, maar telkens als ik meneer sprak was hij dood ongelukkig in de werkzaamheden bij zijn werkgever. Het lijkt mij verschrikkelijk om iedere dag met tegenzin naar het werk te gaan. 

Ik wist dat hij twee ‘gouden handjes’ had en graag sleutelde aan auto’s, dus heb ik de beste man uitgedaagd om te dromen en zich niet te laten afremmen door ‘doemgedachten’. Als opdracht heb ik hem laten zoeken naar zijn droomvacature en die had hij gevonden; autotechnicus bij een tuning-bedrijf voor exclusieve auto’s. Samen hebben we het bedrijf benaderd en zonder de juiste papieren en ervaring mocht de beste man 2 dagen proefdraaien.

Tijdens de proefdagen kreeg ik tussendoor onderstaande foto geappt, hij mocht sleutelen aan een Ferrari! Een jongensdroom die uitkwam. Van beide kanten waren de proefdagen positief verlopen. Wat gun ik hem een betaalde baan bij deze werkgever!

Over de schrijver
Reactie plaatsen