Kleine stappen, grote resultaten
10 januari 2023 
in nieuws

Kleine stappen, grote resultaten

In hele kleine stappen heb ik een enorme grote droom mogen realiseren

Op 30 december 2022 zijn we trotse eigenaar geworden van een prachtige bedrijfslocatie in Nuenen! Een toplocatie waar we nu over 300m2 trainingsoppervlake beschikken om jou te coachen en te laten groeien in jouw groei & persoonlijke ontwikkeling. 

Maar deze droom heb ik niet op een kort termijn bereikt. Ik heb het in kleine stapjes verdeeld. 

Ik heb veel offers moeten leveren, bloed zweet en tranen. Veel tegenslagen moeten incasseren, teleurstellingen verwerken en vooral het ongemak opzoeken. Maar natuurlijk ook mooie resultaten mogen boeken, kennis vergroten en mezelf mogen ontwikkelen. Het diepste verlangen hebben om je dromen te realiseren. 

Wat de meeste mensen niet weten is dat ik thuis ben begonnen met een bureau. Overleggen met medewerkers vonden gewoon plaats aan de eettafel! 

Later mocht ik voor afspraken gebruik maken van een kantoorruimte bij mijn oom. Voor de afspraken deed ik even snel een banner opzetten en een briefje met mijn bedrijfsnaam plakken op het raam. En zodra de afspraak was afgelopen, weer afbreken. 

 Toen werd het tijd voor een eigen kantoor ruimte. In een verzamelgebouw met andere ondernemers huurde ik een kleine kantoorruimte. Met enkel alleen 1 bureau, stoel en een ladeblok op een versleten vloerbedekking begon ik, maar wat was ik trots. Met kleine stapjes werd de ruimte verder gevuld. Een 2e bureau, een vergadertafel, archiefkasten etc. 

Nu 7,5 jaar later trotse eigenaar van een toplocatie in Nuenen, een trainingscentrum waar ik de trainingen voor jou het beste tot zijn recht kan laten komen. Denk dan aan o.a. 1:1 coaching, masterclasses en bokstherapie. 

Wil jij ook jouw dromen realiseren, werk dan in kleine stapjes naar grote resultaten. En neem geen erfenis mee naar de volgende fase! 

 

En wil jij graag door mij hierin geholpen worden? Bekijk mijn aanbod of plan een gratis kennismaking

Over de schrijver
Reactie plaatsen