Ontmoeting met Alviar Lima de Mental Coach van Rico Verhoeven
11 juli 2023 
in nieuws

Ontmoeting met Alviar Lima de Mental Coach van Rico Verhoeven

Het was een absolute privilege om tijd door te brengen met Alviar Lima. Hij is niet alleen meervoudig wereldkampioen kickbokser, maar ook de mentalcoach van talrijke topsporters, waaronder de zeer getalenteerde Rico Verhoeven.
Lima en ik hebben het gehad over de onmiskenbare waarde van positief egoïsme in de sport - het vermogen om jezelf belangrijk te maken, om je eigen behoeften en welzijn voorop te stellen om uiteindelijk je doelen te bereiken. Dit gaat niet om het negeren van anderen, maar om het erkennen van je eigen waarde.
We hebben diep gesproken over mental coaching, zelfbewustzijn, en het belang van positief coachen. Volgens Lima draait alles om 'het verhaal'. Wat drijft de vechter? Wat motiveert hen?

Ondanks zijn enorme successen, werkt Lima ook nog steeds als portier, en krijgt zo een ongecensureerd beeld van de rauwe realiteit van drugsmisbruik in het nachtleven. "Cocaïne is niet racistisch," zegt hij. Het treft iedereen, ongeacht achtergrond of geslacht.

Lima's visie? Kleine stappen, grote resultaten. Het fundament van zijn succes? Doorzetten. Zijn levensmotto? "Werken, werken, werken". Maar het gaat niet alleen om hard werken. Het gaat om het erkennen van de reis, het benoemen van alles en het vinden van de drijfveren die je motiveert om te blijven gaan.

Alviar, bedankt voor je tijd, je wijsheid en je onwankelbare toewijding. Je bent een ware inspiratie. 🙏

#MentalCoaching #PositiefCoachen #AlviarLima #Doorzetten #Inspiratie #Groeimindset #Mentalcoachnl #patronendoorbreken #stoplichtmethode #lifecoach #mentalcoach #minderstress #innerlijkerust #rustinjehoofd #minderstressenmeersucces #ambitie #succes #persoonlijkeontwikkeling #stresssignaleren #gezondheid #welzijn #gelukkigleven #zelfzorg #gezondevoeding #bewustzijn #ontspanning
#motivatie #minderstress #innerlijkerust #lifecoach #geluksstofjes

Over de schrijver
Reactie plaatsen