Pas op voor therapist drift
28 juni 2022 
in nieuws

Pas op voor therapist drift

Therapist drift is een verschijnsel waarbij een coach van een 'doe-traject' naar een 'praat-traject' afglijdt. Samengevat er wordt vooral veel gepraat en weinig resultaten geboekt. Bij Mentalcoach.nl ga jij echt over tot actie!

Een van de mooiste complimenten die ik heb mogen ontvangen, was dat ik me als coach niet laat mee slepen in de emoties en doemgedachten van onze klanten, waardoor therapist drift geen kans krijgt.  

Door samen structureel afspraken vast te leggen, evalueren, bij te stellen en actie te ondernemen zorgen we voor de beste resultaten in jouw groei en persoonlijke ontwikkeling. 

Door met de beste bewezen succesvolle methodieken in de juiste frequentie aan de slag te gaan, heb ik in de afgelopen 20 jaar meer dan 1000 klanten geholpen in hun vraagstukken, zoals wat wil jij echt, wie kan en mag jij zijn en klachten zoals stress, burnout en angstklachten. 

Dit kan zowel door de beste interactieve trainingen of met aanvullend 1:1 coaching. Bekijk ons aanbod en maak een keuze wat het beste bij jou past!

En vind je het fijn om samen een keuze te maken, plan dan direct een gratis kennismaking. Stel tijdens een kennismaking al je vragen om te beoordelen of onze ondersteuning bij je past

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen