"Ontdek wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn"

Bart Bijster

1:1 coaching

Jouw persoonlijke coach

149,-  per sessie
Lees meer 


koers

Wat is 1:1 coaching?

1:1 coaching betekent een individueel traject, jouw ondersteuningsvragen staan centraal. Persoonlijke coaching helpt voor verbetering in jouw groei en persoonlijke ontwikkeling

Door zorgvuldig en methodisch aan de juiste 'knopjes te draaien', maken we samen echt het verschil. Een coach die er onvoorwaardelijk voor jou is, oprecht naar jou luistert en die jou ook echt weet te motiveren.

Dit doen we stap voor stap in jouw tempo, kleine stappen grote resultaten.

Met bewezen succesvolle effectieve methodieken, zoals CRA, 8 fase model en motiverende gespreksvoering bieden we coaching aan op maat en werken we doelgericht aan jouw groei & persoonlijke ontwikkeling. 

Wij doen niet aan therapiedrift, wij gaan echt over tot de actie!

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring en 1000+ klanten geholpen naar meer ontspanning en minder stress. 


1:1 coaching hoeft niet te starten met een mentaal probleem. Ook wanneer je jezelf persoonlijk wil ontwikkelen, biedt onze 1:1 coaching uitkomst. Veel klachten zoals burntout, langdurige stress, sombere klachten zijn te voorkomen als men beschikt over de juiste kennis, trainingen en coach!


De basis van de trajecten zijn gelijk, echter focussen we op het wegnemen van zaken die jouw persoonlijke groei tegenhouden of beperken, zoals onzekerheid, bescheidenheid, doortastendheid en assertiviteit.


Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is 1:1 coaching niet alleen voor millennials die worstelen met een mentaal probleem. Wil jij je persoonlijk ontwikkelen, of simpelweg een betere balans vinden in je leven? Dan is 1:1 coaching zeker een hulpmiddel dat je kan helpen.

Ook voor millennials die wel kampen met een mentaal probleem, biedt 1:1 coaching uitkomsten. De combinatie van mentale begeleiding en het aanpakken van fysieke uitingen ervan kunnen barrières doorbreken, bij klachten als: PTSS, Burn-out, Depressie, Verslaving, ADHD

Belangrijk om te vermelden is dat 1:1 coaching bij (chronische) mentale problemen niet de oplossing is voor het totale probleem. Het is in veel gevallen wel een goede aanvulling op je huidige (of toekomstige) behandeling en/of ondersteuning.

Mentalcoach.nl werkt met bekende methodieken uit de zorg (zoals CRA, 8 fase model, ACT, motiverende gespreksvoering, bokstherapie) en biedt jouw behandelaar alle mogelijkheden om mee te kijken én denken met je opdrachten en lessen.


Wie ben ik?

Mijn naam is Bart Bijster en geboren in 1982 in Eindhoven.  Opgegroeid in een gezin van 4 kinderen.

In 2017 ben ik getrouwd en heb 3 prachtige kinderen. 


Mijn hobby's zijn reizen, koken, sporten en ben enorm gepassioneerd door groei & persoonlijke ontwikkeling.

Het is leuk om te ontdekken hoe je jezelf op verschillende gebieden kan verbeteren!


Op het moment ben ik bezig met het produceren van een onderzoeksdocumentaire waarin bekende en minder bekende millennials vertellen wat hun succesfactoren zijn voor zingeving en geluk. 


Ik ben ondernemer heb 2 succesvolle coaching bedrijven, Bijster Care en Mentalcoach.nl. 

Van oorsprong heb ik een agogische achtergrond als gespecialiseerd begeleider en ben opgeleid om klanten te coachen met mentale vraagstukken. Om mijn ondernemingen optimaal te laten groeien ben ik in 2018 terug in de schoolbanken gedoken om bedrijfskunde te studeren. 


Ik ben inmiddels 20 jaar werkzaam als coach en mag mezelf wel de specialist op het gebied van coaching noemen. 


20 jaar

Door meer dan 20 jaar kennis en ervaringen hebben we de beste trainingen voor jou samengesteld.

1000+ klanten

 1000+ tevreden klanten hebben succesvol mijn programma afgerond!

Mag ik je helpen?

Je staat er niet alleen voor, maak jezelf waardevol. Christiano Ronaldo, Barack Obama, Oprah Winfrey: succesvolle mensen hebben een persoonlijke coach. Een coach helpt je om haalbare doelen op te stellen en bevordert je om die ook na te streven. Een coach ondersteunt je in waar je tegenaan loopt en houdt je een spiegel voor.


 • ontdek wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn    
 •  op jouw niveau en eigen tempo                              
 • jij blijft regiehouder                                                      
 • coaching op maat                                                         
voorbeeld werkboek

Gameplan

We starten vanuit jouw drijfveren en brengen in kaart wat je kwaliteiten zijn. Samen brengen we in kaart wat jij echt wil en stellen methodisch een plan van aanpak op. We leggen jouw gewenste situatie en verbetering SMART vast in jouw persoonlijk werkboek. 

Nu hebben we jouw eigen koers bepaald, in plaats dat iemand  anders jouw koers bepaald. 

De uitvoering

Er zijn verschillende coachingsvormen en jij bepaalt zelf welke vorm bij je past. Het tarief blijft het zelfde.  Je hebt de mogelijkheid uit onderstaande coachingsvormen:

 • face to face                                                                     
 • online via beeldbellen                                                  
 • telefonisch                                                                      
 • therapeutisch boksen, lees meer                                    

Evalueren en bijstellen

Samen evalueren we de voortgang en stellen bij om ervoor te zorgen dat jouw gewenste resultaten behaald gaan worden. We staan bij wat jouw succesfactoren zijn en we bespreken welke onderwerpen jou uit balans brengen en afremmen.

Successen vieren

Samen gaan we voor minder stress en meer succes. We leren jou om de nieuwe gezonde gewoonten vast te houden en terugval in oud gedrag te voorkomen. Samengevat leren we je een leefstijl aan die meer beloningen oplevert. 

Met kleine stappen gaan we voor grote resultaten!


Nothing breeds success like success
 

gelukkig

Herken jij jezelf in:

 1. Een twijfelaar, je weet niet goed wat je wil
 2. Opzoek naar jouw authenticiteit, kan en mag jij jezelf zijn?
 3. Continue opzoek naar zingeving en geluk
 4. Last van prestatiedruk
 5. Geen grip op onderhandse spanningen
 6. Last van stress, onrust, angst en keuzestress


en wil jij:

 • Minder stress binnen 30 dagen
 • Ontdekken wat jij echt wil
 • Doen wat jij echt zelf wil
 • Optimaal genieten van het leven
 • Samenhorigheid, verbinden, luisteren, samenwerken
 • Een zorgeloos en verzadigd gevoelZij gingen jou al voor

Mentalcoach.nl heeft waarde aan mij toegevoegd! Bart laat zich niet meeslepen in mijn emoties, waardoor we ook echt toekomen aan acties i.p.v. alleen pratenfeedback

Fleur

Ik heb geleerd om weer van mezelf te houden en in mijzelf te geloven. Bart is duidelijk en kan soms een spiegel voor houden. Ik heb dat soms nodig. 
Bram
Wat met eerdere coaches niet lukte, kan en mag ik eindelijk nu mezelf zijn. Bart begrijpt me goed en legt geen druk op mij.

Sharon

Bart vertelde mij over zijn bedrijf en ik besloot met Mentalcoach.nl in zee te gaan. Bart is een coach die me in mijn waarde laat en er onvoorwaardelijk  voor mij is. 


Inge

Plan gratis een kennismaking

Stel tijdens een kennismaking al je vragen om te beoordelen of onze ondersteuning bij je past

ja ik wil een vrijblijvend gesprek

                   

Producten

Hoelang duurt de overeenkomst? En hoe zeg ik op

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Wanneer je op wilt zeggen dan kun je ons gewoon voor de verlengdatum een mailtje sturen.

Hoe krijg ik toegang tot de trainingen en de community?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de ledensite. Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle trainingen aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen.

Hoe garandeert Mentalcoach.nl de betrouwbaarheid van de coaches?

Alle coaches zijn grondig gescreend, hebben allemaal een passende, afgeronde opleiding, ruime werkervaring en een bewezen track record. Je kunt er dus met een gerust hart op vertrouwen dat de coach van jouw keuze gekwalificeerd is, veilig en vertrouwd.

Welke methodieken en modellen worden gebruikt?

We werken alleen met bewezen succesvolle methodieken en modellen. Een kleine greep uit onze 'gereedschapkist' : motiverende gespreksvoering, 8 fase model, CRA, ACT, therapeutisch boksen, cirkel van invloed, ecogram sociaal netwerk

Wie wordt mijn coach bij 1:1 coaching

Ik coach zelf mijn klanten of een van de bij ons aangesloten coaches. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid en of je bijvoorbeeld een voorkeur hebt naar een mannelijke of vrouwelijke coach.

Wat is 1:1 coaching?

Met 1:1 coaching bedoelen we dat jij individueel gecoacht wordt, dus niet in groepsverband.

Zijn de 1:1 coaching sessie online of face to face

Normaliter verlopen de 1:1 coaching sessies online. Echter sluiten we niet uit dat we ook uitzonderingen maken, indien je bijvoorbeeld uit de zelfde regio komt.
Leidend is ook wat jij prettig vind.

Wanneer ik 1:1 coaching heb besteld, wanneer vind de afspraak plaats?

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om samen een afspraak te plannen. Ons streven is om binnen 3 werkdagen met de coaching te laten plaats vinden.

Ik krijg op het moment al coaching of behandeling. Past de training ook bij mij?

Ja, onze trainingen vullen perfect aan op je huidige ondersteuning zoals een behandeling. Laat bijvoorbeeld je behandelaar met je opdrachten meekijken. We werken met bekende succesvolle methodieken uit de zorg.

Kan ik met spoed coaching ontvangen?

Ja, dit is mogelijk. Neem via het contactformulier contact met ons op en vermeld dat je spoedig behoefte hebt aan coaching

Wanneer past het programma niet bij mij?

Kamp je bijvoorbeeld met hele sombere klachten, suïcidale klachten, traumatische klachten bespreek dit eerst met de huisarts! De huisarts kan met jou samen bepalen wat passend is.

Op het moment dat het programma door depressieve klachten, trauma gerelateerde klachten of andere complexe zaken stagneert verwijzen wij altijd door naar de huisarts en of specialist.