Winnaar beste praktijkopleider 2022
20 mei 2022 
in nieuws

Winnaar beste praktijkopleider 2022

Mijn vrouw en ik zijn enorm gepassioneerd in ons vak en in het bijzonder in de thema’s persoonlijke groei & ontwikkeling. Wij raken niet uitgepraat hoe we ons zelf en anderen kunnen ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling.

Hoe gaaf is het dan dat mijn vrouw uitgeroepen is tot de beste praktijkopleider uit de sector van heel Nederland! En dik verdient! Ik heb enorme bewondering hoe betrokken en oprecht mijn vrouw haar leerlingen coacht tot volwaardig professionals. Ook als er gekeken wordt naar de resultaten op langer termijn zien we dat alle voormalige studenten een mooie carrière hebben in prachtige functies.


 Daar krijg je toch gewoon gelukstofjes van


Ik ben enorm trots op mijn vrouw, want weinig mensen zien hoe het achter de schermen verloopt.  Hoeveel organisatie en aandacht het opeist en hoe ze alle ballen in de lucht houdt…

Naast coach, runnen we ook samen een bedrijf, is mijn vrouw ook moeder (10 maanden geleden nog bevallen..), vriendin, dochter, zus en alle rollen die soms onderbelicht worden…

Nieuwsgierig hoe we dit allemaal doen? Blijf ons volgen want binnenkort vertel ik jou ons geheim in een bijzondere podcast.

Over de schrijver
Reactie plaatsen