Zorgen om mentale gezondheid Brabanders
05 september 2023 
in nieuws

Zorgen om mentale gezondheid Brabanders

Het recente GGD-onderzoek toont een verontrustende trend dat minder Brabanders zichzelf beschouwen als gezond en er is een toename in meldingen van eenzaamheid, stress, angststoornissen en depressie.

📊 Concreet: Waar vorig jaar 8 op de 10 Brabanders hun gezondheid als positief beoordeelden, is dit nu gedaald naar 7 op de 10.


🌱 De data wijst op een achteruitgang in mentale gezondheid Meer mensen ervaren gevoelens van eenzaamheid vergeleken met vorig jaar.

🌟 Een robuuste mentale gezondheid en veerkracht zijn essentieel voor een kwalitatief leven en optimale persoonlijke ontwikkeling. Een sterke mentale gezondheid kan leiden tot een 15-20 jaar langere levensverwachting, sneller herstel van fysieke ziekten en verhoogde productiviteit op het werk.


💪 Actie vereist! voor het succesvol werken aan je mentale gezondheid is het noodzakelijk om te werken met bewezen effectieve interventies. Wil jij jouw mentale welzijn versterken? Maak gebruik van onze gratis instrumenten die specifiek ontworpen zijn om je mentale gezondheid te bevorderen. Begin vandaag nog!

🔗 Bron: GGD


#MentaleGezondheid #Brabant #Millennials #GGD #TakeAction#Groeimindset #Mentalcoachnl #patronendoorbreken #stoplichtmethode #lifecoach #mentalcoach #minderstress #innerlijkerust #rustinjehoofd #minderstressenmeersucces #ambitie #succes #persoonlijkeontwikkeling #stresssignaleren #gezondheid #welzijn #gelukkigleven #zelfzorg #gezondevoeding #bewustzijn #ontspanning #millennials

#motivatie #minderstress #innerlijkerust #lifecoach #stoplichtmethode #geluksstofjes

Over de schrijver
Reactie plaatsen